Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا حسین مدرس خیابانی روز شنبه در هشتمین نشست جهاد آبرسانی اظهارداشت: با وجود کاهش حجم آبی چاه های سیستان و بلوچستان تامین آب آشامیدنی با مشکلی مواجه نشده است.

وی خاطرنشان کرد: هم اینک برای هفت روستای شهرستان دلگان گروه های جهادی عتبات و چهار روستای شهرستان زاهدان گروه جهادی امام رضایی ها در حال تجهیز کارگاه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: همچنین تاکنون برای ۱۴ روستا توسط پیمانکاران محلی عقدقرارداد برای آبرسانی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: تاکنون برای ۲۰ روستای سیستان و بلوچستان اصلاح شبکه توزیع و برای ۲۴ روستای دیگر استان توسعه و ایجاد شبکه توزیع انجام شده است.

مدرس خیابانی افزود: ۲۳.۵ کیلومتر خطوط انتقال به طور کامل اجرا و۱۱۴ روستا تامین مصالح شده و همچنین ۱۱۵ روستا نیز تجهیز کارگاه صورت گرفته اما با این وجود به نظر من پیشرفت جهاد آبرسانی در سیستان و بلوچستان همچنان قابل قبول نیست.

وی تاکید کرد: با توجه به توافق مدیرعامل آب منطقه‌ای استان با وزیر نیرو مجوز حفر چاهک های کشاورزی کم آب بر در منطقه سیستان صادر شده است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: آبخیزداری در حوزه احیای قنوات با خیران مشارکت کند چرا که این امر می‌تواند تعداد قنات هایی که احیا می‌شود را افزایش دهد همچنین قرارگاه محرومیت زدایی سپاه پاسداران در این زمینه می تواند یاری رسان باشد.

وی تصریح کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده تا نیمه مرداد ماه سالجاری خط انتقال آب چاه ژرف شماره سه آغاز و در مدار قرار می گیرد.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان آبرسانی حسین مدرس خیابانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان آبرسانی حسین مدرس خیابانی سیستان و بلوچستان آبرسانی حسین مدرس خیابانی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۱۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ساخت سد کهیر از وارد شدن خسارت و زیر آب رفتن کنارک، کهیر و ۳۰ روستای اطراف آن جلوگیری کرد.

محمد کرمی امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در بازدید از سد کهیر و مناطق سیل‌زده جنوب استان، بیان کرد: ساخت سدهای پیشین، زیردان، شیکلک، خیرآباد، ماشکیل اولیا و کهیر در جنوب سیستان و بلوچستان نقش اساسی در کنترل سیلاب‌ها داشتند.

وی تاکید کرد: سیل‌بندها، بندسارها و هوتک‌هایی که در این مدت ایجاد شد، کمک زیادی در مهار کنترل سیلاب‌ها در جنوب این استان کردند.

او با اشاره به نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب‌ها، اظهار کرد: حجم بارندگی بی‌سابقه و بیش از ۲۷۰ میلی‌متر در زمانی کوتاه بود که  البته کمترین مشکلات و خسارت‌ها را در جنوب سیستان و بلوچستان دیدیم.

کرمی ادامه داد: با توجه به پیش‌بینی و جلساتی که با وزیر نیرو داشتیم، بخشی از ظرفیت این سدها تخلیه شده بود و آمادگی لازم را برای کنترل سیلاب داشتیم.

وی با اشاره به ظرفیت ۱۷۵ میلیون مترمکعبی سد پیشین و ۲۱۷ میلیون مترمکعبی سد زیردان، گفت: براساس پیش‌بینی انجام‌شده بخش عمده این سدها تخلیه و در کنار سیل‌بندها و بندسارها آمادگی کنترل سیلاب ایجاد شده بود.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به آبگیری سد کهیر در سال گذشته، ادامه داد: این سد کمترین حجم آب حدود ۵۰ میلیون مترمکعب را دارد و با توجه به ظرفیت ۳۸۰ میلیون مترمکعبی این سد و با شروع و شدت بارندگی و حجم ورودی آب که بیش از ۹۳۰۰ مترمکعب بود کنترل  شد، اما به سرعت ظرفیت سد تکمیل و سرریز شد.

وی افزود: با توجه به حجم سنگین آب بخش‌های کشاورزی، سیل‌بندها و بندسارها دچار مشکل و خسارت‌های سنگینی شدند و اگر سد کهیر نبود این خسارت‌ها چند برابر پیش‌بینی می‌شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • بهره مندی ۱۶۱ روستای لرستان از آب شرب در دولت سیزدهم
  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • آب به روستای توانه در نهاوند رسید
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی